Advies en consultancy
voor groeiende MKB bedrijven

Alleen groei je snel, samen kom je verder. Dat is de visie van Frans Perey: adviseur en consultant voor groeiende MKB bedrijven. Frans Perey begeleidt ondernemers projectmatig op organisatorisch en financieel vlak. Daarnaast biedt hij persoonlijk mentorschap aan voor ondernemers via coaching trajecten.

Ervaring

Met een bedrijfskundige en juridische achtergrond heeft Frans meer dan 20 jaar op verschillende leidinggevende posities gewerkt bij ING en Rabobank. Steeds is daarbij het ondersteunen van ondernemers met het realiseren van hun toekomstplannen de rode draad geweest.

Hierbij is zijn overtuiging gegroeid dat helpen van ondernemers verder gaat dan alleen financiële dienstverlening. De vraagstukken waar ondernemers tegen aanlopen zijn immers divers. Met dit in het achterhoofd is Frans gestart als ondernemer. Inmiddels heeft hij al veel ondernemers en ondernemingen mogen begeleiden en helpen op verschillende vlakken.

Frans is voor enkele uren per week als gastdocent betrokken bij Zuyd Hogeschool. Vanuit maatschappelijk oogpunt vervult hij het projectmanagement bij stichtingen die inclusiviteit en ondernemen promoten en in praktijk brengen.

De aanpak van Frans kwalificeert zich als toegankelijk en open, waarbij de menselijke kant voorop staat. Zijn ervaring en inzicht garandeert een gedegen kijk op zaken. Ervaring die is opgedaan bij MKB-bedrijven in zeer uiteenlopende sectoren. Een gedegen opleiding zorgt voor de vereiste kennis die is getoetst aan de dagelijkse praktijk.

Rust en tijd
voor ondernemers

Veel bedrijven beginnen klein. Aan de keukentafel. Door de kennis, passie en inzet van de ondernemer groeit de zaak. Hierbij loopt de ondernemer tegen allerlei uitdagingen aan. Met deze uitdagingen sta je niet alleen. Met de juiste aanpak is dit aan te pakken en is het bedrijf klaar voor een verdere groei. Talloze ondernemers zijn hierin voorgegaan. Wat kun je verwachten van de trajecten van Frans Perey?

Zijn er goede werkafspraken tussen de collega’s? Heb ik een logische bedrijfsstructuur opgebouwd? Is het verstandig om te reorganiseren? Frans Perey denkt hierover met je mee en helpt met het opzetten van een passende structuur.

Overweeg je om je bedrijf te verkopen? Of juist een bedrijf over te nemen? Of het nu gaat om de aankoop van een pand, of de financiële ruimte die een bank biedt. De discussie hierover, of in het algemeen de begeleiding van een financieringstraject, Frans Perey pakt dit graag mee op. 

Een ondernemer wil ook graag een keer kunnen sparren. Dat geldt overigens net zo goed voor de andere collega’s in het bedrijf. Ook als er niet direct een oplossing voorhanden is, kan een gesprek al nieuwe inzichten opleveren.

Neem contact op

Wil je samen sparren over een mogelijk traject, of heb je een vraag over het aanbod? Neem gerust contact op!