Creëer rust en tijd
voor jezelf en je organisatie

Ondernemers hebben dagelijks veel uitdagingen. Ze hebben talloze vragen in het hoofd. Nu nog tijd en rust vinden voor de antwoorden en zaken aan te pakken. Hier kan Frans Perey in ondersteunen. Met eigen kennis en ervaring, maar ook met het netwerk van specialisten om hem heen. Behoefte aan een uurtje sparren? Toch liever een project samen oppakken? Een vaste afspraak maken voor een gezamenlijk traject? Alles is bespreekbaar. Geen rapporten die in de la belanden, maar een aanpak die in de praktijk vandaag nog toepasbaar is.

Trajecten

Het kan verstandig zijn om een traject met elkaar af te spreken dat een langere periode in beslag neemt. In andere gevallen ligt er een gekaderde opdracht die kan worden opgepakt. Wat de vraagstelling ook is, Frans Perey maakt duidelijke afspraken. Afspraken over het doel, de tijdsduur en de prijs. Geen verrassingen nadien.

Organisatorisch

Zijn er goede werkafspraken tussen de collega’s? Heb ik een logische bedrijfsstructuur opgebouwd? Is het verstandig om te reorganiseren? Heb je als ondernemer al eens stilgestaan bij de missie of de visie van je bedrijf? Wat zijn de sterke en de zwakke punten van je onderneming en de mensen die er werken?

Frans Perey denkt hierover met je mee en ondersteunt met het opzetten van een passende structuur. Hij helpt je in duidelijke stappen op weg en maakt het zo concreet dat je weet hoe dingen morgen anders te doen. Doorgaans neemt zo’n traject enkele maanden in beslag. Iedere afspraak helpt je als ondernemer verder op weg naar het concrete doel.

Samen maken we de onderneming weer klaar voor de toekomst.

Financieel

Overweeg je om je bedrijf te verkopen? Of juist een bedrijf over te nemen? Of het nu gaat om de aankoop van een pand, of de financiële ruimte die een bank biedt. De discussie hierover, of in het algemeen de begeleiding van een financieringstraject, Frans Perey pakt dit graag mee op. 

Gesprekken met banken lopen niet altijd soepel. Er komen veel vragen op je af. Een financieringstraject kost meestal veel tijd. Is het wel verstandig om een bedrijfspand te kopen? Wat komt er op je af bij de aan- of verkoop van een onderneming? Tal van financiële vragen die Frans Perey tegenkomt in de dagelijkse praktijk. Met een jarenlange ervaring in de financiële wereld weet hij de weg en kan je als ondernemer gedegen adviseren.

Coaching

Een ondernemer wil ook graag een keer kunnen sparren. Dat geldt overigens net zo goed voor de andere collega’s in het bedrijf. Ook als er niet direct een oplossing voorhanden is, kan een gesprek al nieuwe inzichten opleveren.

Als ondernemer loop je rond met veel vragen en uitdagingen. Het is vaak moeilijk om hierover met iemand te sparren. Daarnaast is het druk. Hierdoor blijven veel vragen hangen in het hoofd. Het kunnen sparren over je bedrijf en je ondernemersvragen is de eerste stap naar een oplossing. Collega’s in je bedrijf lopen ook met vragen rond en er is niet altijd de tijd en ruimte om hierover met elkaar in gesprek te gaan. Frans Perey gaat graag de dialoog met je aan en brengt je in contact met andere ondernemers die je zijn voorgegaan.

Neem contact op

Wil je samen sparren over een mogelijk traject, of heb je een vraag over het aanbod? Neem gerust contact op!